Onze kamers

Medio 2017 is de gehele renovatie van onze hotelkamers voltooid; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van LED t.v.’s en verlichting wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Bij het betreden van onze kamers “ruikt” u nog steeds het nieuwe meubilair en voelt u zich gegarandeerd op uw gemak door de toepassing van rustgevende- en warme kleurspelingen. Inmiddels is gebleken dat onze gasten het “van huis, toch thuis” gevoel opnieuw beleven. Ook zijn de badkamers weer verfrissend up-to-date en is het standaard douche en shampoo pakket hier flink uitgebreid. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Alle voorzien van o.a. eigen bureau, toilet, douche en flat screen tv.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt U als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie (-variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.

U kunt van 16:00 tot 22:00 uur inchecken; de kamer blijft tot 10:30 uur op de dag van vertrek tot uw beschikking.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW en gebruik van ons uitgebreid ontbijtbuffet.

Reserve This Room